Yazılım Dünyası SemineriTüm Etkinlikler

13 Mayıs Carsamba günü Davutpasa Kampusu, Egitim Fakultesi Yunus Emre Konferans Salonu'nda saat 14:00-16:00 arasında "Yazılım Dünyası" etkliğimiz olacaktır. Programımız aşağıdaki şekilde ilerleyecektir:

Sunum Başlığı: Yazılım Dunyasında Hobimle Nasıl Kariyer Yaparım?
Saat: 2:00-2:45
Konuşmacı: Alper Mermer
Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu Alper Mermer 7 yılı aşan bir süredir Türk şirketlerinde ve uluslararası firmalarda test yapmaktadır. TELCO, Finans ve e-commerce sektörlerinde test süreçlerinin her aşamasında görev yapmış ve şu anda ThoughtWorks Türkiye’de QA Enforcer unvani ile çalışmaktadır.

Sunum başlığı: Müşteri Odaklı Sistem Geliştirme Süreci, Roller ve Sorumluluklar

Saat: 2:45- 3:30

Konuşmacı: Ebru Dogan

Ebru Doğan 2006 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2009 yılında yine aynı üniversitenin aynı bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 9 yıldır çalıştığı ASELSAN A.Ş.’de şu an Entegre Deniz Savaş  Sistemleri Sistem Mühendisliği bölümünde Kıdemli Uzman Mühendis olarak görev yapmaktadır. ASELSAN tarafından geliştirilen birçok projenin gereksinim tanımlama aşamasından teslimata kadar olan sürecinde aktif şekilde rol aldı.

Tüm öğrencilerimiz davetlidir.