Eğitim Teknolojisi Konuşmaları 6Tüm Etkinlikler

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi (BÖTE) Bölümü tarafından organize edilen “6. Eğitim Teknolojileri Konuşmaları” 19 Ekim Çarşamba günü saat 13:30’da C-105 no’lu Eğitim Fakültesi Toplantı salonunda gerçekleşecektir. Bu kapsamda, Dr. Çiğdem UZ BİLGİN ve Dr. Melike KAVUK KALENDER aşağıda belirtilen doktora tez çalışmalarını paylaşacaktır. Sunumlar, salon kapasitesi oranında, Araştırma Görevlileri ve Öğretim Üyelerinin katılımına açıktır.

Dr. Çiğdem UZ BİLGİN

İngilizceyi Yabancı Dil Olarak Öğrenenlerin Mobil Destekli Durumlu Öğrenme Ortamında  Kelime Öğrenmelerinin, Görev Tamamlamalarının ve Bağlamsal Kelime Araştırma Süreçlerinin İncelenmesi

Dr. Melike KAVUK KALENDER

Ortaokul ve Liselerin Siber Zorbalık Farkındalık Profillerinin Oluşturulması ve Okul Paydaşlarına Yönelik Siber Zorbalık Farkındalik Eğitimi Etkililiğinin Değerlendirilmesi​